|
|||||||
| Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Вітаю. Якщо хтось користується CRM системами, підкажіть якою самою?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Власники онлайн-бізнесу мене зрозуміють – без хорошої crm для інтернет магазину h-profit.com/crm-online-store/ вести справи дуже складно. Ми довго обирали відповідну систему, і ця перевершила всі очікування! Автоматизація замовлень, управління клієнтською базою, аналітика продажів – усе працює як годинник. Тепер обслуговування клієнтів на новому рівні, і продажі зросли. Дуже задоволені!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Я також згоден що без хорошої crm інтернет магазину вести справи дуже складно.
Як для себе я використовую KeyCRM (blog.keycrm.app/agregatory-messendzherov-kak-sobrat-vse-chaty/blog.keycrm.app/agregatory-messendzherov-kak-sobrat-vse-chaty/). особливо в плані агрегації месенджерів. Якщо коротко – це просто рятувальний круг для тих, хто хоче тримати все під контролем. У мене купа каналів зв'язку з клієнтами: Instagram, Viber, Telegram, Facebook, Email. Раніше я просто тонув у цих чатах, постійно переключався між додатками, щось забував, щось губив. KeyCRM вирішив цю проблему раз і назавжди. Яка користь для мене? -Економія часу: Всі повідомлення з різних каналів в одному вікні. Не потрібно переключатися між додатками, все під рукою. -Жодне повідомлення не залишається без відповіді: KeyCRM показує повідомлення без відповіді в окремій папці. Тепер я впевнений, що нічого не пропустив. -Персоналізований підхід до клієнтів: KeyCRM зберігає історію спілкування з кожним клієнтом, можна робити нотатки, щоб пам'ятати про їхні вподобання. -Зручна робота з командою: KeyCRM дозволяє розподіляти чати між менеджерами, відстежувати їхню продуктивність. -Аналітика: Можна відстежувати статистику по чатах, щоб розуміти, які канали працюють краще. Особливо сподобалось, що KeyCRM дозволяє підключати особисті акаунти Viber і Telegram. Це взагалі революція! Тепер можна вести клієнтів, які звикли звертатися на знайомий номер. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Дуже важливо обрати вдало рішення для автоматизації.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Профи
|
Коли мені знадобилась integrity.com.ua/case/avtomatyzacziya-proczesu-vydachi-kredytiv-u-banku/автоматизація процесу видачі кредитів у банку , я звернувся до компанії Integrity Vision. Їхній досвід у впровадженні систем бізнес-автоматизації, зокрема на платформі Camunda, дозволив не лише прискорити процес розгляду та видачі кредитів, а й мінімізувати людські помилки, забезпечити контроль відповідності та покращити клієнтський сервіс. Результатом стало не просто впровадження ІТ-рішення, а повноцінна цифрова трансформація процесу, яка вивела кредитування на новий рівень ефективності.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|