|
Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
Опции темы
![]() |
Опции просмотра
![]() |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Не можу зрозуміти, де ж краще всього замовити косметику для догляду за шкірою, щоб вона дійсно була ефективною та не нашкодила. Мене цікавить саме якісна косметика, адже після кількох невдалих спроб з різними марками моєму обличчю й шкірі стало важко знайти щось, що б підходило. Хочеться купити продукцію, яка не лише буде відповідати заявленим властивостям, а й не завдасть шкоди, навпаки — дасть результат. Можливо, хтось може порекомендувати перевірені сайти чи бренди, що дійсно мають хорошу репутацію?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Профи
|
![]()
Якщо ти шукаєш якісну косметику для догляду за шкірою, раджу звернути увагу на бренд Derma Series
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Профи
|
![]()
До речі, досить не погана косметика, на мою думку
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Профи
|
![]()
Пробовала разную косметику, но лучше корейской пока ничего не нашла! Покупаю только у официального импортёра – RAMOSU. Тут можно найти всё: кремы, сыворотки, маски и даже профессиональную косметику для салонов
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Профи
|
![]()
великий вибір там є. є з чого обрати.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Местный
|
![]()
Я убеждена, что хороший уход за кожей начинается с выбора качественной косметики. Именно поэтому пользуюсь продуктами
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Профи
|
![]()
Ось тут можете подивитись натуральну косметику
Магазин подобався ще з першого відвідування — все на своєму місці, без зайвого інформаційного шуму. Замовлення оформлюється просто, підтримка відповідає швидко, якщо виникають питання. Отримала посилку раніше, ніж очікувала, і це завжди приємно. Окремо варто відзначити — натуральні засоби без штучних ароматів і барвників, усе чисто й безпечне. Гарний сервіс |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Профи
|
![]()
Потрібен хороший крем або маска для чутливої шкіри, щоб заспокоїти її після стресу. Хтось пробував щось ефективне для відновлення?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Профи
|
![]()
Добрий день! Спробуйте засоби від Богіка
|
![]() |
![]() |