Добрий день! Моя мама має тяжке захворювання, і ми шукаємо хоспіс у Львові, де б надали кваліфікований догляд на останніх етапах хвороби. Можливо, хтось має досвід і може поділитися порадами або рекомендувати місце для догляду?
Добрий день! Моя мама має тяжке захворювання, і ми шукаємо хоспіс у Львові, де б надали кваліфікований догляд на останніх етапах хвороби. Можливо, хтось має досвід і може поділитися порадами або рекомендувати місце для догляду?
Добрий день! Я мала досвід звернення до хоспісу у Львові https://dp.lviv.ua/reabilitatsiia і хочу порекомендувати вам "Джерело". Це не просто хоспіс, а й будинок престарілих, де надається кваліфікована медична допомога для тяжкохворих. Мій рідний отримав тут необхідний догляд, і я була вражена увагою персоналу та комфортними умовами для проживання. Персонал завжди чутливий до потреб пацієнтів, а також забезпечують психологічну підтримку для родичів. "Джерело" справді ставиться до своїх пацієнтів з великою турботою, і я впевнена, що це хороший вибір для тих, хто шукає надійне місце для своїх близьких.
Специалисты диагностика медицинского центра постоянно повышают квалификацию, обучаются на курсах и семинарах всеукраинского и европейского уровня, совершенствуясь не только в своей специальности, но и в смежных. Рада помочь...