|
Кулинария Секреты приготовления блюд |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Избранный
|
![]()
Може хтось підкаже, як правильно готувати крабовий салат без рису? Хочеться зробити смачну і стравну версію без використання круп, особливо рису, але щоб він залишився насправді апетитним. Цікавить, чим можна його замінити, щоб смакові якості залишились насиченими, і при цьому щоб салат виглядав класично. І ще було б добре дізнатись, які овочі або інші інгредієнти додають до нього, щоб він був свіжий, хрусткий і не надто складний у приготуванні.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Бессмертный
|
![]()
Якщо цікавить салат без рису, то можу порадити просту, але смачну комбінацію. Використовуй крабові палички, яйця, кукурудзу, свіжий або маринований огірок та трохи зеленої цибулі. Для заправки найкраще підійде домашній майонез або суміш майонезу зі сметаною. Основне — усе дрібно нарізати, щоб структура салату була ніжною і все добре поєднувалось. Така версія виходить легкою, але поживною, і смак її не гірший, ніж у класичного рецепту з рисом.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Избранный
|
![]()
А ще скажи, будь ласка, чи не занадто буде рідка консистенція без рису? Бо я так розумію, що рис завжди трохи "тримає" текстуру. Може тоді щось додати, щоб салат не був як каша або навпаки — не розпадався? Бо для мене це важливо: хочу, щоб він виглядав акуратно в тарілці, коли подаєш на святковий стіл. І ще — не знаю, чи варто нарізати огірки кубиками чи натерти? Як зробити, щоб усе виглядало апетитно?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Профи
|
![]() Цитата:
Яйця — не перетираю, а ріжу маленькими кубиками, щоб вони утворювали масу, яка добре тримає форму. Крабові палички трохи охолоджую перед нарізанням — тоді вони не злипаються. І ще нюанс: додаю трохи натертого сиру — це не тільки смачно, але й додає об'єму і щільності. Такий салат добре тримає форму навіть у формочках для подачі, і виглядає ефектно. ![]()
__________________ Как приятно убивать человека его же поступками. |
|
![]() |
![]() |
![]() |