|
|
#1 |
|
Зам. Админа
|
IMGhttp_//news.dneprcity.net/wp-content/uploads/2014/10/9bd7dcb27c_-D1-87-D0-B8-D0-BD-D0-BE-D0-B2-D0-BD-D0-B8-D0-BA.jpg/IMG]
Письмо — размышлениу о страховании жизни, и ответы на содержащиеся в нем вопросы… Такое вот письмо о страховании В последнее время посыпались предложения обеспечить свою... U]Читать далее.../U] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Хочу залишити тут корисний відгук для тих, хто зараз думає про медичну страховку для дітей. Ми оформили поліс на сайті:
itg.ua/dms-dlya-detey і вже за пів року встигли скористатися ним кілька разів. Кожного разу все працювало так, як і обіцяли — без зайвих питань, без затримок. Найцінніше для мене — швидкість та доступність спеціалістів. Дитина активно росте, і все одно час від часу потрібні аналізи, консультації, якісь обстеження. Завдяки страховці ми почуваємось спокійніше. Також я помітив, що на сайті є не лише дитячі поліси. Можна оформити страхування для дорослих, для іноземців, для роботи чи для подорожей. Коли дружині знадобилося медичне страхування для подання документів — оформили там же. Зручно, коли одна платформа закриває більшість потреб. |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|