|
|
#1 |
|
Заблокирован
|
Привіт, форумчани! Хочу зайнятися криптовалютами, але не знаю, як вибрати обмінник. Що порадите для новачка? Діліться думками!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Привіт! Крипта — цікава штука, але новачкам треба обережно стартувати. Шукай платформи з хорошими відгуками і без захмарних комісій. Я недавно спробував один сервіс, усе зручно і без проблем. Ось він: www.goldenswap.pro/uk/ для новачків саме те. Починав з мінімалок, щоб розібратися. Раджу ще почитати про безпеку гаманців і не ігнорувати двофакторну автентифікацію.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Обмінник я так розумію треба коли у тебе є що міняти, коли ти хось якісь гроші заробив
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Якщо скажімо я взагалі не розуміюсь на крипті, але дуже хочу спробувати. З чого починати, можливо якісь курси закінчити чи що порадите?
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Избранный
|
Цитата:
Крипта – це справді захоплюючий світ, але новачкам без досвіду варто бути дуже обережними. Якщо ти взагалі не розбираєшся, то починати зразу з інвестицій – це величезний ризик. З чого почати Теорія. Почни з основ. Не кидайся одразу в торгівлю. Розберися, що таке блокчейн, біткоїн, альткоїни, що таке децентралізація і як працюють гаманці. Це як вивчити правила дорожнього руху перед тим, як сісти за кермо. Безпека. Це критично важливо! Дізнайся, як захищати свої ключі, як користуватися двофакторною аутентифікацією і як уникати фішингових шахрайських схем. Курси та ресурси. Не обов'язково платити шалені гроші за курси. Сьогодні є маса безкоштовних і якісних матеріалів на YouTube, у блогах чи на великих криптобіржах, які пропонують навчальні програми. Практика з мінімумом. Почни з мінімальної суми, яку тобі не страшно втратити, і зареєструйся на перевіреній біржі. Це допоможе відчути, як все працює, не ризикуючи великими грошима. Якщо ти хочеш одразу отримати якісь базові знання, раджу подивитися статтю на web3. Наприклад, про те, що таке Alpha Points Binance www.web3.org.ua/alpha-points-binancewww.web3.org.ua/alpha-points-binance — там часто пояснюють цікаві механіки, які допомагають новачкам трохи розібратися у сфері. Успіхів тобі у вивченні! |
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|