|
|||||||
| Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Бессмертный
|
Хочу пройти обстеження у мамолога, але не знаю, куди краще звернутись у Києві. Бачу багато клінік, але важко зрозуміти, де справді хороші спеціалісти. Цікавить місце з сучасним обладнанням, досвідченими лікарями та де можна зробити і УЗД, і мамографію. Також важливо, щоб була можливість комплексного підходу, бо маю кілька супутніх проблем. Хто вже проходив обстеження — поділіться досвідом. Куди краще звернутись, щоб не витрачати час даремно і отримати якісну консультацію?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Я теж довго вибирала, де краще пройти обстеження грудей, бо ситуація була не зовсім проста — були ущільнення, лікар порадив перевіритись. Перерила багато варіантів, але зупинилась на mamolog.com.ua/Мамологічному центрі № 1 в м.Київ, вул. Оболонська, 6 (на Подолі). Там дійсно комплексний підхід: одразу зробили УЗД на сучасному апараті Siemens, потім мамографію, а далі консультація з мамологом і гінекологом. Лікарі все пояснили простими словами, розклали по поличках, призначили подальші дії без зайвої паніки. Дуже зручно, що все в одному місці — і аналізи, і біопсія, якщо треба. Я була у лікаря Лозовия Марка — дуже уважний, досвідчений. До речі, там ще є акція: якщо робиш мамографію + УЗД, то консультація мамолога зі знижкою 50%. Тож раджу цей центр, бо реально відчуваєш, що тебе лікують по-людськи і якісно.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
У моєї дружини чудовий момолог, звертається до медичного центру medzdrav.com.ua/medzdrav.com.ua/. Звертайтеся саме до них, щира рекомендація.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|