Довго сумнівалася, але після розмов із кількома знайомими вирішила обережно дослідити тему мікродозингу. Багато хто хвалить саме сушені мухомори, кажуть, допомагають впоратися з емоційним виснаженням. Не хочу купувати абищо, тому цікавлюсь: де можна замовити їх, щоб були перевірені й чисті?
Останні пів року я багато читала про мікродозинг і його вплив на концентрацію, внутрішній баланс і настрій. Довго вагалася, перш ніж спробувати щось подібне, бо завжди підходжу до таких речей з обережністю. Але зрештою вирішила замовити сушені мухомори https://letsgrow.com.ua тут. Вразила простота оформлення, зрозумілі пояснення і найголовніше — серйозне ставлення до якості продукту. Замовлення прийшло швидко, герметично запаковане, з інструкцією по дозуванню. Я почала мікродозинг за рекомендованою схемою, і вже після кількох тижнів помітила зміни: краще сплю, менше тривожусь і з’явилося якесь глибше розуміння себе. Це не магія і не панацея, але для мене цей досвід став одним із кроків до внутрішньої гармонії.