|
|||||||
| Медицина Медицинские консультации, помощь в выборе лекарств и методах лечения. Диагностика, лечение и предупреждение заболеваний |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Профи
|
У мене час від часу бувають проблеми з диханням, особливо після затяжних простуд. Лікар порадив зробити рентген легень для профілактики. Я читала, що це може допомогти виявити пневмонію, туберкульоз чи навіть пухлини. Але трохи хвилююся щодо опромінення.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Лікар абсолютно правий, у центрі HB Medical – це сучасна цифрова діагностика з мінімальним рівнем опромінення. Такий метод дозволяє швидко і точно оцінити стан легень, виявити запалення, інфекції, навіть доброякісні чи злоякісні новоутворення. Знімок готовий вже через кілька хвилин, а опис дає лікар-рентгенолог. Якщо ти у групі ризику (куріння, робота на шкідливому виробництві чи хронічні захворювання дихальної системи), рекомендують робити обстеження щороку.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Новичок
|
звісно, обстежтесь в лікаря, а якщо хочете детальніше дізнатися про профілактику захворювання легень, то на цьому сайті вся детальна інформація
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Новичок
|
Розумію ваші переживання, я також боялась опромінювання, але це цілком безпечно.
Наприклад тут є багато інформації про рентген, щоб зрозуміти його переваги Рентген легень дійсно часто призначають після частих або затяжних застуд, щоб виключити хронічні проблем. Він краще за флюорографію тому, що може детально відображати грудну клітину, а це дозволяє лікарю оцінити стан легень і серця. Доза при стандартному рентгені грудної клітки дуже мала — близько 0,05–0,1 мЗв. Для порівняння: середня річна природна доза радіації, яку отримує людина від довкілля, становить 2–3 мЗв. |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|