|
|||||||
| Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Привіт! Маю невеликий бізнес з подарунковими наборами і хочу закуповувати солодощі оптом, щоб наповнювати набори якісним шоколадом, цукерками та печивом. Роздрібні закупівлі занадто дорогі, а надійних постачальників знайти складно. Хочу знайти магазин із широким асортиментом, можливістю доставки по всій Україні та гарантією якості. Цікавить, чи можна отримувати консультації щодо асортименту та новинок, щоб набори завжди були актуальними та цікаві клієнтам. Може хтось користувався послугами оптових магазинів для солодощів і може поділитися досвідом?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Evrika - це оптовий інтернет-магазин, який пропонує товари з-за кордону та українських виробників. Вони мають великий вибір шоколаду, цукерок та печива, а доставка здійснюється по всій Україні: Київ, Одеса, Дніпро, Львів та інші міста. На сайті є електронний каталог, де зручно переглядати асортимент, ціни та умови оптових закупівель. Крім того, магазин постійно оновлює продукцію, пропонуючи новинки для різних потреб. Я сам замовляв солодощі для подарункових наборів і залишився задоволений швидкістю доставки, якістю продукції та зручністю замовлення.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|