|
|||||||
| Авто-Мото-Вело Обсуждение вопросов покупки и продажи автомобилей, проблемы растаможивания, обмен мнениями о ремонте и запчастях, новые модели и цены |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Новичок
|
Хочу поділитися корисною знахідкою – Тех-Авто , інтернет-магазин обладнання для автосервісу. Тут є як базові інструменти, так і професійні рішення для великих СТО. Дуже зручно, що весь асортимент зібраний в одному місці, не треба витрачати час на пошуки по різних сайтах. Багато товарів на teh-avto.com.ua/ мають відгуки, що допомагає зробити правильний вибір. Асортимент постійно оновлюється, і можна знайти новинки ринку. Сервіс та підтримка теж на рівні – відповідають швидко та компетентно. Думаю, що для майстрів і власників СТО цей ресурс може стати хорошим партнером у роботі.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
У цьому блозі ми розглянемо, як новітні автомобільні системи безпеки, електронні асистенти та інноваційні рішення у сфері транспорту допомагають контролювати artcustoms.com.ua/novi-shtrafy-ta-pravyla-pdr-u-chervni-2025-povnyj-oglyad-zmin-dlya-vodiyiv/обмеження швидкості та роблять поїздки безпечнішими.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Бессмертный
|
Я давно искала идеальные чехлы под свою Hyundai i40, и когда наткнулась на avto-chekhol.com.ua/chehly-po-marke-avto/hyundai-marka/i40/линк — сразу поняла: это то, что нужно. Менеджер помог подобрать материал экокожа + ткань, точно по цвету салона и с фирменной строчкой — сидят как часть родной обивки, ни складок, ни торчков. Теперь каждый раз, садясь за руль, понимаю, что салон выглядит «как-новый», и все вокруг замечают обновлённый стиль — стоит своих денег!
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|