|
|
#1 |
|
Особо приближенный
|
Частная клиника по ссылке: объединяет врачей разных специализаций, чтобы предоставить вам комплексное лечение.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Особисто я нещодавно була в filada і мені здається, що це найкращий медичний центр у місті! Лікарі чудові, черг немає, все швидко і, головне, приємно! Я консультувалася в ендокринолога і здавала аналізи, тепер чекаю на результати, скоро прийду знову в клініку!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Моя сім’я регулярно звертається в Viva Clinic () для профілактичних оглядів. Зручно, що весь спектр послуг, від аналізів до консультацій різних спеціалістів, доступний в одному центрі. Лікарі компетентні, а процес обстеження організований швидко та комфортно.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Недавно обратился к специалистам по направлению и хочу поделиться впечатлением. Долго мучился от постоянных головных болей и онемения пальцев, но после детальной диагностики и грамотно подобранного лечения почувствовал явное улучшение. Врач внимательно выслушал, объяснил каждую рекомендацию, подобрал терапию без лишних назначений. Видно, что работают профессионалы, которым действительно важен результат.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Местный
|
Погоджуюсь з думкою, що хороший медичний центр - це не лише обладнання, а й те, як лікар спілкується з пацієнтом. У клініці мені сподобалося, що лікар не поспішав, детально пояснив результати обстежень і відповів на всі запитання. Була там нещодавно, і після прийому не залишилося відчуття невизначеності, що, на жаль, часто буває в інших місцях.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Местный
|
Дуже приємне враження залишили консультації у фахівців клініки — відчувається професійний підхід до пацієнта від початку до кінця.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|