|
|||||||
| Клуб потребителей Обсуждение товаров, услуг, торговых марок и их качества. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Бессмертный
|
Доброго дня! Нещодавно задумалася про купівлю розкладного столу для тривалих походів. Я люблю довгі маршрути з наметом, і дуже хотілося б щось, що легко скласти й не нести зайвого кілограма. Хто може порадити варіанти, які реально зручні в дорозі? Можливо, хтось перевіряв їх у горах або лісі — хочу почути живі відгуки, а не сухі характеристики з сайту.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Мій досвід походів у гори підказує, що без зручного кемпінгового столика відпочинок втрачає половину своєї привабливості. Коли обираєш столик, треба враховувати висоту, адже з ним часто використовуються складні стільці, і важливо, щоб усе було на одному рівні. Не менш важливо, щоб поверхня була стійкою до подряпин і легко милася, адже на природі чистота – це завжди виклик. Я завжди раджу звертати увагу на механізм складання: чим він простіший і надійніший, тим менше шансів зіпсувати собі настрій. У Fonariki я знайшов кілька моделей, які можна брати навіть у довгі подорожі, вони не займають багато місця й витримують чималу вагу. Тут якісні столи розкладні туристичні fonariki.com.ua/rozkladni-stoly/ зверніть увагу! Приємно, що там є детальні описи й фото, завдяки яким легко уявити, як столик виглядатиме на галявині чи біля намету. Купуючи у цьому магазині, я отримав якісний товар, який служить уже кілька сезонів, тому можу сміливо рекомендувати.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Можна забронювати тур по Венгрії, це буде дуже цікава подорож - gastroplustour.com/gastroplustour.com/
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|