|
|||||||
| Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Профи
|
Останніми днями шукаю, де можна замовити зимові шини для свого автомобіля, бо старі вже зовсім стерлися. Хочу знайти інтернет-магазин, де є вибір за різними брендами, а також щоб можна було замовити з доставкою додому. Бажано, щоб сайт був перевірений і з нормальними цінами, бо не хочу переплачувати.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Я нещодавно сам замовляв зимові шини й можу порадити перевірений варіант. Спробуй подивитися на сайті Колесико, у них дуже великий асортимент і зручний фільтр для підбору шин саме під твій автомобіль. Особисто я обрав варіант від Petlas — чудово тримають дорогу на снігу і льоду. Оформлення замовлення зайняло кілька хвилин, а доставка прийшла швидше, ніж очікував. Ціни на сайті приємно здивували, особливо порівняно з іншими продавцями.
kolesiko.ua/avto/shiny/legkovye/where/manufacturer/petlas/k-atyre-car-season/zimnie-shiny.html[IMG]kolesiko.ua/media/catalog/product/b/8/b8f03bfa18c5bea5b55d483a3ec34688bd66cfe66577efd1dc f42eaf7a7d052e.jpeg?width=340&height=340&store=ru& image-type=small_image[/IMG] |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|