|
|
#1 |
|
Местный
|
Шукаю постачальника прикрас з позолотою та сріблястим покриттям — хочу протестувати різні варіанти у своєму магазині.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Добрий день. Рекомендую обрати pozolotka.ua/uvelirnaya-bizhuteriya-xuping/www.pozolotka.ua/uvelirnaya-bizhuteriya-xuping — це інтернет-магазин, який пропонує прикраси з позолотою і сріблястим покриттям у великому асортименті: від сережок і браслетів до кольє й наборів. Завдяки різноманітним типам покриттів ви зможете протестувати, що краще «заходить» вашим клієнтам, а добірка стильних моделей допоможе сформувати привабливий асортимент для вашого магазину.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Я думаю, що біжутерія може бути багатьом цікава. Я собі часто купую саме біжутерію та відкрила новий для мене український бренд Silarium. У них замовила www.silarium.com/uk/kolektsiia/urban-milestones/прикраси Urban Milestones - стильні вироби для сучасної міської пані. Сережки з натурального каміння прямокутної форми пасують до багатьох образів. Доповнені кольє та браслетом виконаними в тому ж стилі виглядають дуже елегантно.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|