|
|||||||
| Флудилка СПшников Флудим и разговариваем на любые темы! |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Профи
|
Хто носить толстовки з вишивкою? Мені подобається стильний дизайн, але переживаю, чи не буде жарко взимку. Хтось реально носив подібне і може порадити - вони зручно сідають, не парять і не тиснуть при активному русі?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Я ношу такі щодня, навіть взимку в місті нормально, якщо під низ брати тонку футболку. Вишивка не заважає і не робить толстовку тісною, головне звертати увагу на тканину, краще бавовна чи бавовняна суміш. У мене теплі моделі і руки не мерзнуть, просто вибирай щось трохи об’ємніше.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Бессмертный
|
У мене дві з вишивкою, і реально тепло, іноді може трохи жаркувато. Для прогулянок і роботи в офісі підходить ідеально. Вони зручні, не тиснуть, а дизайн додає стилю, часто люди помічають і питають, де купив.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Недавно придбав толстовку світшот kram.kr.ua/choloviki/svitshot-chol/ з вишивкою у Крамії і хочу поділитися враженнями. Вона дуже зручна: сидить ідеально, не тисне і не сковує рухи. Навіть взимку в ній не жарко, тканина дихає, але при цьому досить тепла.
Дизайн і колір просто супер, виглядає стильно, а дрібні деталі вишивки додають індивідуальності. Це реально той випадок, коли не хочеться знімати. Я заглянув у категорію чоловічих світшотів на сайті і був приємно здивований різноманіттям моделей, можна знайти і більш класичні, і яскраві варіанти. Тепер це моя улюблена толстовка для прогулянок, зустрічей із друзями і навіть для домашнього комфорту. [IMG]kram.kr.ua/image/cache/catalog/image/cache/catalog/demo/men/svitshot/14775566-200x300.webp[/IMG] |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|