|
|||||||
| Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Підкажіть, що можна подарувати чоловікові, у якого вже все є — інструменти, годинники, гаджети, навіть барбекю давно стоїть. Хочеться щось оригінальне, але не просто для полиці, а щоб реально користувався і згадував із посмішкою. Може, хтось має ідеї?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
У мене була така ж дилема минулого року, поки не натрапила на набори шампурів від HOMFIT homfit.com.ua/ Виявилося, що це не просто набір для шашлику, а справжній чоловічий подарунок із характером — у дерев’яному кейсі, з добротними шампурами, зробленими “на совість”. Я брала для чоловіка, але коли ми поїхали на пікнік, усі друзі розглядали їх, як якусь реліквію — важкі, зручно лежать у руці, виглядають дорого і стильно. Тепер щоразу, коли збираємось на природу, він гордо дістає свій набір і каже: “Це найкращий подарунок, який мені робили”.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Пользователь
|
У мене була майже така ж історія, і чесно скажу: рятувало тільки щось оригінальне, стильне і водночас практичне. Мені дуже зайшла ідея з браслетами з натурального каменю. Це не просто прикраса, чоловіки реально носять такі, бо вони виглядають стримано, мужньо й універсально під будь-який стиль. Я для свого замовляла hemst.ua/Braslety-z-kamenyu-chтут ! Там круті браслети з каменю для чоловіків, і можна підібрати просто під характер чи стиль конкретної людини. У мого чоловіка тепер улюблений аксесуар, носить постійно, каже, що подарунок зі змістом і виглядає дуже по-сучасному. Так що раджу придивитися, це точно не річ на полицю, а подарунок, який реально використовують
Последний раз редактировалось oscar82; 21.11.2025 в 21:14. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
Я дійшла висновку, що чоловікам, у яких усе є, найкраще заходять речі для настрою. Наприклад, красиві кришталеві келихи - це вже не про напій, а про стиль і естетику. На Presentime дуже гарний вибір, ось дивилась ці presentime.ua/krustal/kelihi-dlya-viski. Вони виглядають дорого, мають приємну вагу в руці, і одразу створюють відчуття особливого моменту. Чоловік користується, коли приходять друзі, і завжди згадує, що це був мій подарунок.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|