Форум города Днепр (Днепропетровска)
Форум города Днепр

Вернуться   Форум города Днепр (Днепропетровска) > БЕСЕДКА "Днепр" > Флейм

Флейм Разговоры на любые темы

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 29.11.2025, 17:33   #1
alexwlk
Местный

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 19
alexwlk на пути к лучшему
По умолчанию Психологія ризику в краш-іграх на прикладі Balloon

Помітив за собою дивну штуку: коли запускаю цей шарик, розум наче відключається. Спочатку все логічно — ставлю мінімалку, забираю на х2, думаю: «О, нормальна обережна тактика». Але варто кілька разів підряд встигнути забрати, як голова починає шепотіти: «Давай ризикнемо, тримай до х10, раз уже так заходить». І от сидиш, дивишся, як множник росте, серце стукає, пальці зависають над кнопкою, і раптом бах — шарик лопається, а ти навіть не встиг клікнути. Після такого ловиш себе на тому, що хочеш відігратися не стільки за гроші, скільки за поранене его, бо «я ж майже встиг». І це, мабуть, найнебезпечніший момент у всієї цієї психології ризику.
alexwlk вне форума   Ответить с цитированием
Старый 29.11.2025, 20:12   #2
danialglos
Местный

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 19
danialglos на пути к лучшему
По умолчанию Re: Психологія ризику в краш-іграх на прикладі Balloon

У мене та сама біда: як тільки кілька разів підряд заходить нормальний множник, починаю думати, що «відчуваю момент», хоча насправді це просто рандом. Найсмішніше, що голову реально більше чіпляє не виграш, а ті раунди, де не дотягнув секунду або навпаки, забрав занадто рано. Щоб трохи заспокоїтись і зрозуміти, що гра ніяк не «пам’ятає» мої попередні кліки, колись почитав огляд про ufra.com.ua/balloon – там якраз пояснюють, що це чиста математика й генератор випадкових чисел. З того часу тримаюся правила: ставлю суму, яку не шкода втратити, заздалегідь вирішую, на якому коефі зазвичай виходжу, і намагаюся не реагувати емоційно на кожен «несправедливий» вибух шарика. Інакше легко скотитися в режим «зараз доведу, що можу», а це вже пряма дорога до злиту балансу.
danialglos вне форума   Ответить с цитированием
Ответ