|
|||||||
| Флейм Разговоры на любые темы |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Помітив за собою дивну штуку: коли запускаю цей шарик, розум наче відключається. Спочатку все логічно — ставлю мінімалку, забираю на х2, думаю: «О, нормальна обережна тактика». Але варто кілька разів підряд встигнути забрати, як голова починає шепотіти: «Давай ризикнемо, тримай до х10, раз уже так заходить». І от сидиш, дивишся, як множник росте, серце стукає, пальці зависають над кнопкою, і раптом бах — шарик лопається, а ти навіть не встиг клікнути. Після такого ловиш себе на тому, що хочеш відігратися не стільки за гроші, скільки за поранене его, бо «я ж майже встиг». І це, мабуть, найнебезпечніший момент у всієї цієї психології ризику.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
У мене та сама біда: як тільки кілька разів підряд заходить нормальний множник, починаю думати, що «відчуваю момент», хоча насправді це просто рандом. Найсмішніше, що голову реально більше чіпляє не виграш, а ті раунди, де не дотягнув секунду або навпаки, забрав занадто рано. Щоб трохи заспокоїтись і зрозуміти, що гра ніяк не «пам’ятає» мої попередні кліки, колись почитав огляд про ufra.com.ua/balloon – там якраз пояснюють, що це чиста математика й генератор випадкових чисел. З того часу тримаюся правила: ставлю суму, яку не шкода втратити, заздалегідь вирішую, на якому коефі зазвичай виходжу, і намагаюся не реагувати емоційно на кожен «несправедливий» вибух шарика. Інакше легко скотитися в режим «зараз доведу, що можу», а це вже пряма дорога до злиту балансу.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|