|
|||||||
| Совместные покупки Совместные покупки в Днепропетровске и Украине, заказы по СП каталогам |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Давно дивлюся на срібні сережки з емаллю і не можу зрозуміти, це реально вдале рішення для яскравого образу чи більше разова історія під конкретний настрій. З одного боку подобається, що є колір і акцент, виглядає нестандартно та помітно, з іншого є сумнів, чи не набридає така річ швидко і чи пасує вона до повсякденного одягу, а не лише до святкових луків. Цікавить також практичність, чи не стирається емаль, як вона поводиться при щоденному носінні, чи не виглядає дешево з часом і чи не складно поєднувати такі прикраси з іншими аксесуарами.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
З досвіду можу сказати, що срібні прикраси з емаллю сприймаються зовсім по-різному залежно від дизайну і відтінку. Стримані кольори або поєднання двох тонів виглядають дуже доречно навіть у щоденних образах, особливо з однотонним одягом. Емаль не завжди означає щось надто яскраве або дитяче, є варіанти з глибокими кольорами, які додають характеру. По зносостійкості важливо дивитися на товщину покриття і якість нанесення, тоді прикраса довго зберігає вигляд і не тьмяніє.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Избранный
|
Тоді ще цікавить момент універсальності, чи реально такі срібні сережки носити не тільки влітку, а й восени або взимку, коли одяг більш темний і щільний. Також думаю про роботу, де дрескод не надто суворий, але й надмірної яскравості не хочеться. Не хотілося б, щоб прикраса лежала в коробці більшу частину року. Плюс хвилює, чи не конфліктує емаль з іншими срібними прикрасами без кольору, наприклад з ланцюжком або каблучкою.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Избранный
|
Цитата:
Якісна емаль не боїться щоденного носіння, не тріскається і не втрачає насиченість, тому прикраса зберігає акуратний вигляд. Вони легко поєднуються з базовим сріблом без вставок і не перевантажують образ. Сережки aurum.in.ua/ua/c/sergi/ з емаллю доречні і для роботи, і для вихідних, бо все вирішує форма, розмір і колір, а не сам факт наявності емалі. [IMG]i.postimg.cc/MHDgzC68/999.png[/IMG] |
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|