Доброго дня! Планую робити ремонт та оформлення офісу в Києві і хочу замовити дизайн «під ключ». Важливо, щоб проєкт був сучасним, зручним для команди, з продуманим зонуванням робочих місць і зон відпочинку. Хтось уже працював з професійними студіями та може порадити, як правильно обрати підрядника?
Доброго дня! Планую робити ремонт та оформлення офісу в Києві і хочу замовити дизайн «під ключ». Важливо, щоб проєкт був сучасним, зручним для команди, з продуманим зонуванням робочих місць і зон відпочинку. Хтось уже працював з професійними студіями та може порадити, як правильно обрати підрядника?
Можу поділитися власним досвідом роботи з Ionosfera — співпраця була максимально комфортною та професійною. Команда уважно врахувала всі побажання щодо функціональності та стилю офісу, запропонувала кілька варіантів планування і допомогла обрати оптимальний. Далі вони підготували 3D-візуалізацію та технічну документацію, підібрали матеріали, меблі та освітлення, а також контролювали роботу підрядників. Завдяки цьому весь процес пройшов організовано і без стресу, а офіс вийшов сучасним, комфортним і продуманим для команди.