|
|||||||
| Клуб потребителей Обсуждение товаров, услуг, торговых марок и их качества. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Бессмертный
|
Підкажіть, будь ласка, хто має реальний досвід: коли знімати спіраль, щоб завагітніти без зайвого стресу для організму? Читаю різні думки — одні кажуть, що можна планувати майже одразу, інші радять почекати кілька місяців. Хочеться підійти до цього спокійно й грамотно, без паніки. Цікавить, як це було у вас: чи відновився цикл швидко, чи потрібні були додаткові обстеження? Буду вдячна за нормальні, людські поради.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Я довго вагалася, коли планувала сім’ю, і нарешті вирішила звернутися до клініки AMBY. Лікарі тут дуже уважні та професійні, усе пояснили зрозуміло і без поспіху. Мене особливо цікавило питання коли знімати спіраль щоб завагітніти amby.com.ua/vidalennia-vms і я отримала детальні рекомендації, які допомогли мені спокійно спланувати вагітність. У центрі дуже чисто та сучасно, а обладнання новітнє, що додає впевненості. Процедури проходять швидко, а персонал завжди ввічливий і терплячий. Я вдячна, що знайшла саме AMBY для таких делікатних питань. Тепер я почуваюся впевнено і щасливо, знаючи, що моє здоров’я у надійних руках. Враження від сервісу залишилися надзвичайно позитивні.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|