|
|||||||
| Флейм Разговоры на любые темы |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Бессмертный
|
Хочу дружині замовити штани, але це якась лотерея. Вона постійно незадоволена посадкою. То в талії тисне, то на стегнах висить мішком. У неї фігура "груша", тому підібрати щось адекватне в мас-маркеті майже нереально. Як ви обираєте, щоб не повертати по десять разів? Чи є якісь універсальні правила, на що дивитися в описі або на фото, щоб воно сіло як треба, а не як на вішалку?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Тут головне відштовхуватися від типу фігури. Якщо у неї "груша", то скінні краще відразу відкинути, вони тільки підкреслять об'єм низу. Шукай прямий крій або трохи розкльошені від коліна, вони вирівнюють пропорції. І обов'язково висока посадка, вона візуально витягує ноги і ховає все зайве на талії. Я своїй завжди дивлюся заміри в стегнах і порівнюю з її джинсами, які ідеально сидять. Це найнадійніший метод.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Бессмертный
|
Про заміри зрозумів, дякую. Але є ще проблема з тканиною і "вушками" на стегнах. Часто буває, що розмір ніби її, а тканина збирається складками в паху або стирчить кишенями. Це від крою залежить чи від матеріалу? Дружина хоче щось класичне для офісу, але щоб не сковувало рухів, як скафандр. Як зрозуміти по картинці, що штани будуть тримати форму, але не будуть дубовими? Бо повертати через незручність вже набридло.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Избранный
|
Складки в паху - це часто ознака неправильної висоти сидіння або занадто тонкої тканини. Для офісу краще обирати щільні матеріали, як-от габардин чи сумішева вовна, вони тримають структуру і приховують недоліки фігури, на відміну від тонкої бавовни. Щодо перевірених варіантів, то можу поділитися свіжим досвідом. Дружина купила нещодавно, залишилася дуже задоволена. natalibolgar.com/ua/catalog/bryuki/]Штани жіночі Natali Bolgar добре сидять по фігурі, не тісні.
Одягала вже кілька разів - поки що жодних нарікань. Це той випадок, коли лекала враховують особливості жіночої фігури, а не просто шиються по прямій. Коли обираєш, звертай увагу на опис: невелика кількість еластану в складі обов'язкова для комфорту, щоб тканина не сковувала рухів при сидінні, але й не витягувалася на колінах. Також дивись на довжину: правильні штани мають закривати каблук на 1-2 см, це робить силует стрункішим. |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|