Цитата:
Сообщение от dobronravov
Це звучить логічно, що світло може “рятувати” від ефекту тісноти, але я ж бачу, що не всі скляні рішення однакові. Бо у мене ще й питання щодо приватності — якщо зона спальні буде відокремлена прозорим склом, то чи не буде це виглядати як музейна вітрина, коли заходить хтось у кімнату? І ще мені сказали, що для маленьких приміщень інколи краще брати матове або тоноване скло, бо воно створює ілюзію простору, але одночасно приховує трохи те, що за перегородкою — чи ти чув про таку ідею? І взагалі чи є випадки, коли скляне рішення дійсно поверталося проти власників, бо створювало “ефект коробки” замість відкритого простору?
|
Так, я розумію твоє занепокоєння щодо відчуття “коробки” у маленькій квартирі, і тут дійсно важливо правильно підібрати тип перегородки та матеріали. Найбільш оптимально для таких умов виглядають www.designofglass.com.ua/mizhkimnatni-peregorodkiрозсувні скляні перегородки бо вони дозволяють зонувати простір без втрати світла і візуальної відкритості. При цьому можна комбінувати прозоре скло з матовими вставками або тонуванням, щоб зберегти приватність. Якщо хочеш, щоб все було зроблено акуратно і надійно, я б радив звертатися до компанії DESIGN OF GLASS — вони спеціалізуються на виготовленні, постачанні та монтажі сучасних скляних конструкцій для будинків, офісів та інших приміщень, і у них реально можна знайти оптимальний варіант для маленької квартири.
Вони допомагають підібрати ідеальну конфігурацію, враховують, як падає світло, які меблі стоять, і підбирають рішення так, щоб простір виглядав максимально відкритим, а зона спальні або кабінету була комфортною. Крім того, їхні майстри монтують конструкції так, що вони зручно рухаються, не створюють шуму і довго служать. Це якраз той випадок, коли поради професіоналів допомагають зробити маленьку квартиру не тільки функціональною, але й візуально просторою, не шкодячи стилю і естетиці.
[IMG]i.postimg.cc/kMSdrJSL/999.png[/IMG]