|
|||||||
| Новости Новости Днепропетровска и Украины |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Я хочу купити хорошу POD-систему Vaporesso XROS 5 або щось подібне, але не знаю, де взяти надійне і перевірене. Щоб не витрачати зайві гроші, підкажіть, чи є якість у такій системи і чи варта вона своєї ціни?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
З Vaporesso XROS 5 я вже користуюсь пару місяців і можу сказати, що система дійсно класна. У моєму випадку працює на довгою зарядці, а смак виходить дуже чистим. Хоча це не найдешевша модель, але повністю виправдовує свої гроші. Рекомендую вибирати її, якщо хочеш отримати надійний пристрій на довгий термін. Батарея це важливий аспект, а в цій моделі вона хороша.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Мені дуже сподобалась ця POD-система. Вона компактна, зручна в обслуговуванні і тримає заряд добре. Важливо, що Vaporesso XROS 5 має швидку зарядку, і навіть за короткий час встигає підзарядитись. Вартість, на мою думку, виправдовує якість. Якщо ти багато використовуєш, то це справді хороший вибір, особливо для щоденного використання.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Местный
|
Цитата:
Коли я отримав замовлення, пристрій був запакований без дефектів, і все працює відмінно. Вони навіть підказали, як продовжити термін служби батареї та доглядати за пристроєм, щоб він працював довше. Якщо хочеш надійний вейп звертайся до них.
|
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|