|
|||||||
| Хозяйские советы Секреты домашнего уюта |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Профи
|
Ніяк не можу визначитися з новою подушкою, бо все життя спав на пухових, але останнім часом шия просто відвалюється. Боюся, що ця нова анатомічна піна буде занадто твердою, наче цеглина під головою, і я взагалі не зможу заснути. З іншого боку, з пухом постійно збивалася, і його треба щоразу збивати руками, що вже нереально дратує щоночі.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Беріть сучасну піну з ефектом пам'яті, бо пух це вже минуле століття і справжній розплідник для пилових кліщів. У мене теж були сумніви, але після першої ночі на нормальній ортопедичній подушці я зрозумів, що таке справжній відпочинок. Вона м'яко підтримує, не парить і головне, що шия вранці нарешті не кам'яна. Пух тільки створює ілюзію комфорту.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Тут все залежить від вашої звички і стану здоров'я хребта, бо пухо-пір'яні суміші дають м'якість, але майже не підтримують анатомічно правильне положення. Піна меморі реагує на температуру тіла, вона ніби обволікає голову, знімаючи напругу з м'язів плечового поясу. Якщо ви алергік, то натуральний пух взагалі протипоказаний, краще дивитися в бік латексу або піни. Багато хто скаржиться на специфічний запах синтетики спочатку, але він за день вивітрюється. Важливо підібрати правильну висоту валика під ширину вашого плеча, тоді ефект буде максимальним і спина скаже дякую.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Бессмертный
|
Цитата:
Якраз такі класні ми з дружиною замовляли нещодавно, там вибір за типами наповнювачів дуже зручний. Одразу видно, де класика, а де всякі сучасні штуки з охолоджуючим гелем. Доставили швидко, і якість чохлів виявилася на висоті, все приємне на дотик. Раджу вам почати з моделі середньої жорсткості з ефектом пам'яті. Це кардинально змінить ваші відчуття, бо голова більше не буде потопати в подушці до самого матраца. Після тижня звикання ви точно не захочете повертатися до пір'я, бо відчуття легкості вранці того варте.
|
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|