|
|
#1 |
|
Новичок
|
Привіт! Хочу поділитися своєю історією, можливо, вона комусь допоможе. Мій хлопець почав зловживати алкоголем ще в університеті, але тоді здавалося, що це просто студентські вечірки. З роками все погіршилося – він пив уже майже щодня, постійні запої, втратив роботу, друзів, став агресивним і чужим. Я боялася залишати його вдома, боялася кожного його дзвінка.
Знайшла сайт samara-med.com/likuvannya-alkogolizmu/, почитала про методи лікування. Вирішальним стало те, що в клініці Samara Med працюють не тільки з фізичною залежністю, а й із психологічною. Зателефонувала, мене вислухали, заспокоїли, пояснили, як краще діяти. Хлопець довго відмовлявся, казав, що сам може кинути. Але в Samara Med є послуга мотивації – лікарі приїхали додому, поговорили з ним, і він погодився на лікування. У клініці він провів два місяці. Спочатку детоксикація – зняли абстинентний синдром, почистили організм. Потім почалася реабілітація: індивідуальні та групові заняття з психологами. Його навчили справлятися зі стресом без алкоголю, знаходити радість у простих речах. Я приїжджала, бачила, як він змінюється – ставав спокійнішим, упевненішим, почав будувати плани. Умови в Samara Med чудові: чисті палати, смачне 5-разове харчування, є спортзал, прогулянки, навіть боулінг. Персонал дуже уважний і професійний. Зараз минуло 10 місяців. Він не п'є, знайшов роботу, ми знову щасливі разом. Я безмежно вдячна клініці Samara Med за те, що повернули мені кохану людину! Якщо ваш хлопець чи чоловік має проблеми з алкоголем – не зволікайте, звертайтеся до професіоналів. Це реальний шанс на порятунок стосунків і життя! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Щиро рекомендую за потреби звертатися в клініку bilyak.com.ua/. Моє лікування в клініці Біляка пройшло дуже професійно — лікар детально пояснив кожен крок і відповів на всі мої питання.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|