|
|||||||
| Услуги В этом разделе пользователи могут предложить свои услуги в разных сферах деятельности |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Профи
|
Де можна знайти як бюджетні, так і преміальні вейпи в одному місці?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Мені подобається, що в vapestar є все необхідне для вейпа. На сторінці vapestar-kiev.com/ua/product-category/aksessuary-i-komplektuyuschie я знайшла потрібні деталі. Дуже зручно, що не потрібно шукати по різних магазинах.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Я вважаю, що вейп варто обирати лише від перевірених виробників, щоб бути впевненим у якості.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Вейп Шоп Cloud Smoke cloud-smoke.com/cloud-smoke.com/ знайшов випадково, коли шукав нормальний магазин з адекватними цінами і доставкою по Україні. Замовив POD-систему і кілька рідин — все прийшло швидко, без проблем. Дуже сподобалось, що є великий вибір комплектуючих, не потрібно шукати окремо картриджі чи випарники. Плюс ще потрапив на акцію, тому вийшло навіть дешевше, ніж планував.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Избранный
|
Як на мене, найзручніше шукати все одразу в нормальних інтернет-магазинах, де є і прості стартові моделі, і більш “наворочені” девайси, щоб не стрибати по різних сайтах. Я так і робила — зайшла в магазин з продукцією Vaporesso і тут [url] реально є вибір під будь-який бюджет: від недорогих pod-систем до преміальних девайсів з екраном і регулюванням. Зручно, що можна одразу порівняти, не паритись із сумісністю і не ловити “сюрпризи” потім. Плюс часто є нові моделі, тому не відчувається, що береш щось застаріле.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|