|
|||||||
| Клуб потребителей Обсуждение товаров, услуг, торговых марок и их качества. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Привіт всім! Я зараз активно шукаю квартиру в Києві і трохи заплуталася з усіма забудовниками. Хтось може поділитися реально важливими моментами, на які треба звертати увагу, щоб не потрапити на проблемний об’єкт? Мене цікавить і репутація компанії, і терміни здачі, і якість будівництва. Буду вдячна за будь-які поради, бо хочеться зробити правильний вибір без зайвого стресу.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Я довго придивлялася до різних забудовників, але зрештою зупинилася саме на Ковальській, бо відгуки і реальні приклади будівництва говорили самі за себе. Коли почала глибше вивчати їхні проєкти, зрозуміла, що це зовсім інший рівень підходу до житла. Мене приємно здивувала якість матеріалів і продуманість планувань, де кожен метр використаний максимально раціонально. Особливо сподобалося, що в комплексах є все необхідне для комфортного життя без зайвих поїздок містом. Я прийняла рішення купити квартиру в ЖК "31" build.kovalska.com/projects/31 це був один із найкращих виборів у моєму житті. Тут поєднується стиль, комфорт і сучасні технології. Дуже подобається атмосфера та рівень обслуговування. Відчувається, що забудовник справді дбає про своїх клієнтів.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Новичок
|
Теж цікавить цей ЖК, може знайшли якісь мінуси для себе як мешканка? Бо все одно якось страшнувато, самі розумієте
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|