|
|||||||
| Медицина Медицинские консультации, помощь в выборе лекарств и методах лечения. Диагностика, лечение и предупреждение заболеваний |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Хочу видалити 4 зуби мудрості, порадьте хорошу клініку у Вінниці
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Нещодавно видаляв одразу 4 зуби мудрості, боявся страшенно. Шукав варіанти в гуглі по запиту url= Вінниця/url] так і вибрав Dent Aestetik. Як стоматологія, вони мене приємно здивували. Робили поетапно, все під хорошою анестезією. Найголовніше - після операцій майже не було ускладнень, лікар дав чіткі рекомендації. Відновлення пройшло легше, ніж очікував.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Избранный
|
Я дуже хвилювалась перед видаленням зуба, бо раніше вже мала неприємний досвід, але в KIRALEX Dental Clinic усе пройшло набагато спокійніше, ніж очікувала. Лікар спочатку нормально пояснив, як буде проходити процедура, заспокоїв і тільки потім почали роботу. Саме видалення зубів зробили швидко і акуратно, я майже нічого не відчула, окрім легкого дискомфорту вже після. Персонал уважний, атмосфера спокійна, ніхто не підганяє і не створює зайвого стресу. Після такого досвіду вже не так страшно звертатися в стоматологію.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|