|
|||||||
| Туризм и отдых Путевки и туры, обсуждение отелей и отдыха |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Привіт! Скоро почнеться справжня літня спека, і мій улюблений карась почне капризувати. Поділіться досвідом, як ви змушуєте його клювати у червні чи липні, коли вода зацвітає? Які атрактанти чи нестандартні насадки допомагають вам піти від нуля?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Вітаю! Літній карась — той ще професор, він може годинами стояти в очереті і просто ігнорувати все підряд. Я в цей період зазвичай переходжу на нічну ловлю або дуже ранні виходи на воду. Дуже багато цікавого про це я прочитав у журналі про риболовство IceFishing. Там якраз розкривалися секрети того, як ловиться карась навесні та які хитрощі працюють у літню спеку. Журнал IceFishing радить експериментувати з часниковими та кроповими запахами, а також звертати увагу на легкість оснастки. Я після їхніх порад почав використовувати тонші повідці, і кількість клювань реально зросла. Раджу вам заглянути в IceFishing і вивчити їхні рекомендації щодо прикормки. Іноді проста заміна звичайної кукурудзи на парену пшеницю повністю змінює хід риболовлі. Успіхів вам у полюванні на карася!
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|