Форум города Днепр (Днепропетровска)
Форум города Днепр

Вернуться   Форум города Днепр (Днепропетровска) > СОВМЕСТНЫЕ ПОКУПКИ > Флудилка СПшников

Флудилка СПшников Флудим и разговариваем на любые темы!

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 06.07.2026, 22:18   #1
Barbarossia
Особо приближенный

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 218
Barbarossia на пути к лучшему
По умолчанию Ваше життя у правильному перекладі

Кожен з нас хоча б раз стикався з необхідністю перекласти особисті документи. Паспорт, свідоцтво про шлюб, диплом чи довіреність. Здавалося б, процедура проста, але скільки прихованих каменів ховається в ній! Я довго не наважувався подати документи на візу через страх, що переклад забракують через дрібну помарку. Адже нерідко трапляється, що нотаріус відмовляється завіряти роботу непрофесіоналів. У Бюро Etalon я знайшов те, що шукав — нотаріально завірений переклад без зайвого головного болю. Вони спеціалізуються на особистих документах і знають усі вимоги до оформлення, які висувають посольства та міграційні служби. Мені перекладали свідоцтво про народження дитини, і процес зайняв мінімум часу. Головне, що я отримав готовий пакет, з яким спокійно пішов до нотаріуса, впевнений у результаті. Вони розуміють, що за кожним папірцем стоїть доля людини. Тому ставлення до клієнтів тут дуже тепле, але водночас професійне. Вам не доведеться нічого переробляти або доплачувати за виправлення. Це економить нерви та гроші, що особливо важливо, коли дедлайн горить. Переглянути інформацію: https://ua-novosti.info/poradi/apost...v-ukraine.html .
Barbarossia вне форума   Ответить с цитированием
Ответ